طول عمر باتری گوشیهای هوشمند همچنان یکی از دردسرهای اصلی برای کاربران پرمصرف این صنعت است، حتی با وجود گوشیهای جدیدی که باتریهایی با چگالی و ظرفیت بالاتر در بدنه خود دارند. خوشبختانه به نظر میرسد که بالاخره زمان ارتقای واقعی باتری گوشیها فرارسیده است؛ همان چیزی که مدتهاست همه ما منتظرش بودیم.
طبق گزارشهایی از منابع مختلف، وضعیت فعلی باتریهای سیلیکونی با چگالی بالا پایان راه نیست و اگر شرکتها هوشمندانه عمل کنند، تا پایان امسال باتریهای ۷۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بسیار رایجتر خواهند شد و این روند از سال میلادی آینده نیز سرعت خواهد گرفت. محدودیتهای کنونی باتریهای سیلیکونی، تیمهای تحقیقاتی را وادار کرده تا به سراغ مواد تشکیل دهنده و اشکال جدید بروند. این تلاشها ممکن است به ساخت گوشیهایی با باتریهایی فراتر از ۸۰۰۰ میلیآمپر ساعت در اندازههای استاندارد منجر شود.
استفاده از اشکال جدید و بدنههای فولادی (برای استحکام ساختاری) این احتمال را بالا برده که در آینده نهچندان دور شاهد گوشیهای هوشمند معمولی با باتریهای ۱۰۰۰۰ میلیآمپر ساعتی باشیم. گوشی جدید Honor Power هماکنون به باتری ۸۰۰۰ میلیآمپری مجهز است و مدل Honor X70 نیز با باتری ۸۳۰۰ میلیآمپر ساعت معرفی خواهد شد، در حالیکه ضخامت آن تنها بین ۷.۷ تا ۷.۹ میلیمتر است.
واقعاً به نظر میرسد که باتریهای سیلیکونی بالاخره پیشرفت قابل توجهی در افزایش ظرفیت ممکن کردهاند. حالا فقط مانده که سامسونگ، اپل و گوگل هم این باتریهای جدید را در گوشیهای پرچمدار خود به کار بگیرند. البته محدودیتهایی در زمینههای قانونی و نظارتی وجود داشته که باعث شده این شرکتها از رقبای چینی خود عقب بمانند. با این حال، گفته میشود که سامسونگ و اپل در حال تحقیق روی این نوع باتریها هستند و امیدواریم خیلی زود شاهد نتایج این تلاشها باشیم.
گوشی تازه معرفی شده سامسونگ گلکسی Z فولد ۷ در حالی که طراحی خیرهکنندهای دارد، اما متاسفانه همچنان از همان باتری ۴۴۰۰ میلیآمپر ساعتی Z فولد ۶ استفاده میکند. امیدواریم که تحقیقات فعلی سامسونگ و اپل منجر به باتریهای سیلیکونی با ظرفیت بیشتر، اما دوامی برابر با باتریهای لیتیوم یونی فعلی شود.
دیدگاه ها