در طول چند ماه گذشته، باتریهای سیلیکونی تقریبا در همه گوشیهای پرچمدار چینی بهکار رفتهاند که به لطف بهرهمندی از فناوری جدید، تراکم بیشتری را در مقایسه با مدلهای لیتیوم یونی ارائه میدهند. این ویژگی موجب شده است شرکتها تلاش کنند ظرفیت باتری گوشیها، به خصوص پرچمداران جدید خود را بدون بیشتر کردن ضخامت آن افزایش دهند.
اکنون شایعهای جدید نشان میدهد که این روند در طول سال جاری نیز ادامه خواهد داشت. شرکتهای چینی قرار است در اواخر امسال نسل جدید پرچمداران خود را که از تراشههای دایمنسیتی ۹۵۰۰ یا اسنپدراگون ۸ الیت ۲ بهره میبرند، به باتریهایی با حداقل ظرفیت ۷۰۰۰ میلیآمپر ساعت مجهز کنند. گفتنی است که ظرفیت پایه در باتری پرچمداران سال گذشته حدود ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعت بود.

البته برخی از پرچمداران جدید چینی از باتریهایی با حداکثر ظرفیت ۷۵۰۰ میلیآمپر ساعت نیز برخوردار خواهند بود، اما گوشیهای میانرده قرار است حتی به باتریهای ۸۰۰۰ میلیآمپر ساعتی مجهز شوند. برای مثال، آنر ممکن است تا کمتر از یک هفته دیگر گوشی جدیدی با چنین باتری بزرگی عرضه کند. همچنین انتظار میرود تمام پرچمداران جدید چینی با باتریهای ۷۰۰۰ یا ۷۵۰۰ میلیآمپر ساعتی خود از شارژ سیمی ۱۰۰ واتی و بیسیم ۵۰ تا ۸۰ واتی نیز پشتیبانی کنند.
این تغییرات میتوانند انقلابی در مدتزمان شارژدهی باتریها ایجاد کنند که تمام کاربران انتظار آن را دارند. بدین ترتیب، عمر باتری گوشیها دیگر مشکلی برای همه افراد، بهخصوص کاربران حرفهای محسوب نخواهد شد. البته تنها با خرید گوشیهای پرچمدار یا میانرده چینی میتوانید از شارژدهی بلندمدت آنها لذت ببرید؛ زیرا سامسونگ، اپل و گوگل تاکنون به سراغ استفاده از باتریهای سیلیکونی در محصولات خود نرفتهاند.
دیدگاه ها