سامسونگ به طور معمول در گوشی‌های پرچمدار سری گلکسی اس خود از دو نوع تراشه متفاوت، یعنی اگزینوس و اسنپدراگون، استفاده می‌کند. با این حال، این شرکت همیشه در گوشی‌های تاشوی خود، از پیشرفته‌ترین و بهترین تراشه شرکت کوالکام بهره برده است. اما ظاهرا گوشی گلکسی زد فلیپ ۷ این روند را تغییر خواهد داد و به عنوان اولین گوشی تاشوی تاریخ سامسونگ با تراشه اگزینوس ۲۵۰۰ به بازار عرضه می‌شود.

بر اساس گزارشی که در ChosunBiz منتشر شده، سامسونگ طراحی نهایی تراشه داخلی اگزینوس ۲۵۰۰ را برای گوشی گلکسی زد فلیپ ۷ به پایان رسانده است. به نظر می‌رسد که تولید انبوه این گوشی تاشو در ماه مه آغاز خواهد شد و در مرحله اول حدود ۲۰۰,۰۰۰ دستگاه از آن ساخته خواهد شد.

تا کنون شایعات زیادی درباره تراشه مورد استفاده در Galaxy Z Flip 7 منتشر شده و اکثر آن‌ها به تراشه اسنپدراگون ۸ الیت کوالکام اشاره داشتند. ظاهرا سامسونگ به دلیل مشکلاتی که در زمینه بازدهی داشته، نتوانسته از تراشه اگزینوس ۲۵۰۰ با فناوری ۳ نانومتری در این گوشی استفاده کند و تصمیم گرفته از این تراشه در گوشی تاشوی FE آینده خود بهره بگیرد.

گلکسی زد فلیپ 7

با این وجود، به نظر می‌رسد که سامسونگ توانسته مشکلات مربوط به بازدهی را حل کند و از این رو، زمینه برای استفاده از این تراشه در گوشی گلکسی زد فلیپ ۷ فراهم شده است. گزارش امروز فاش کرده که سامسونگ به دلایل اقتصادی، تراشه اگزینوس را با وجود اینکه میزان بازدهی آن به ۶۰ درصد نرسیده، انتخاب کرده است.

از آنجایی که اگزینوس ۲۵۰۰ یک تراشه داخلی سامسونگ محسوب می‌شود، هزینه تمام شده آن برای این شرکت به مراتب کمتر از اسنپدراگون ۸ الیت خواهد بود. شرکت کوالکام نیز در سال جاری میلادی قیمت پردازنده پرچمدار خود را ۲۰ درصد افزایش داده است.

البته به نظر می‌رسد که سامسونگ در گوشی گلکسی زد فولد ۷ خود همچنان از تراشه قدرتمند کوالکام استفاده خواهد کرد. تصاویر غیررسمی منتشر شده از گلکسی زد فلیپ ۷ نشان می‌دهند که این گوشی عمدتاً طراحی نسل قبلی خود را حفظ کرده، با این تفاوت که نمایشگرهای داخلی و خارجی آن بزرگ‌تر شده‌اند.

تراشه‌های اگزینوس سامسونگ معمولا در مقایسه با پردازنده‌های کوالکام از نظر سرعت و مصرف انرژی برتری ندارند. با این حال، حتی اگر اگزینوس ۲۵۰۰ انرژی بیشتری مصرف کند، پیش‌بینی می‌شود که گلکسی زد فلیپ ۷ با یک باتری حجیم‌تر با ظرفیت ۴۳۰۰ میلی‌آمپرساعت بتواند این افزایش مصرف انرژی را جبران کند.